Ansøgning om farveskift - Oernbjerg

Teknisk Forvaltning
Lundbakvej 5,
9490 Pandrup.

Ansøgning om ændring af farvevalg på sommerhusbebyggelse under grundejerforeningen "Ørnbjerg", Kettrup Bjerge, Ingstrup.

I henhold til det vedtagne på grundejerforeningens ordinære generalforsamling den 25.07.2002 og senere fremlagt og godkendt ved møde i Teknisk Udvalg, Pandrup Kommune den 19.08.2002 er udarbejdet regler for, at der kan foretages farveskifte på ejendommens bygningen med hensyn til stern og synlige bjælker samr vinduer og udvendige døre indenfor fastsatte farverammer.

□ Undertegnede, som har foretaget farveskifte på stern og synlige bjælker med nævnte tilladte farver ( sæt X ) anmoder hermed om godkendelse.

□ Undertegnede ønsker at ændre farve på stern og synlige bjælker til:

□ SVENSKRØD 2NCS farve nr. S 4550- Y80R
□ GRØNTONET GRÅ 2NCS farve nr. S 1502-G til nr. S 5502-G
□ GULTONET GRÅ 2NCS farve nr. S 1502-Y til nr. S 5502-Y

□ Undertegnede, som har foretaget farveskifte på vinduer og udvendige døre med nævnte tilladte farve (sæt X) anmoder hermed om godkendelse.
□ Undertegnede ønsker at ændre farve på vinduer og udvendige døre til:

□ SVENSKRØD 2NCS farve nr. S 4550- Y80R
□ GRØNTONET GRÅ 2NCS farve nr. S 1502-G til nr. S 5502-G
□ GULTONET GRÅ 2NCS farve nr. S 1502- Y til nr. S 5502- Y
□ HVID

Det bemærkes, at ingen anden farve er/vil blive anvendt og at bygningernes udvendige beklædning overholder deklarationens bestemmelser om behandling med imprægneringsmiddel/maling i jordfarveskalaens brune og grønlige nuancer.

Sommerhusadresse:                                                                                           , Kettrupgård, Ingstrup.
Matr. nr.

Navn: