Arbejdsdag 2016 - Oernbjerg

Arbejdsdag 2016

Området > Fotogalleri

Arbejdsdag 2016

Grundejerforeningen havde et strålende arrangement d. 5. august i dejligt solskinsvejr, hvor ca 15 medlemmer sammen med Marianne Skaarup Lindhardt fra Jammerbugt Kommune og personer fra lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening mødte frem.
Vi medbragte selv redskaber og kunne også låne både leer og andet godt grej fra kommunen.
Som det fremgår af billederne blev der gået godt til sagen – vi ryddede hybenroser, græs og uønskede buske og træer ved Hjertesøen og arealet øst for Sarasvej, alt sammen for at skaffe plads og lys til djævelsbid, og dermed gode betingelser for hedepletvingen.
Alt det afskårne materiale blev efterfølgende samlet af os tilstedeværende og siden kørt bort af kommunen.
Stemningen var rigtig god, og der blev da også tid til en pause undervejs hvor foreningen bød på sandwich og kolde drikkevarer.
Det var rigtig dejligt at se talrige spind af hedepletvingens larver på området ved Sarasvej hvor vi også så mange steder med værtsplanten djævelsbid.
Det kunne betyde at også næste år vil blive en fin sæson med mange flyvende sommerfugle, og dermed en cementering af vores område som en vigtig lokalitet for denne sjældne art.
Jeg synes vi skal gøre en sådan arbejdsdag til en fast tradition.
Tak til alle der kom og hjalp til !!

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu